Hurjat Hipit


etusivu

Biografia:

1900 - luku      2000 - luku

Kesällä 2000 oli aika tanakoittaa puolustuspeliä. Toiseen bassoon rekrytoitiin Hanna "Slerpa" Asunta (ex Tik Tak) sekä Rumpuihin Jouni "Slerpa" Purola (ex Eppu Normaali). Heinz-Harald mp3-älppärin sessioihin rumpaliksi värvättiin Heikki "Slerpa" Nyman (ex Lepatus).

25.7.2000 julkaistiin Hippien kolmas mp3 - älppäri "Heinz-Harald 1.0" keskeneräisenä. Levynjulkistamiskeikalla Hurjat Hipit hajosi seksuaalisiin erimielisyyksiin. Comeback nähtiin Jakokoskirokissa samana kesänä.

Elokuussa 2000 julkaistiin Haminan Tattoo-festivaaleilla tanakassa hönössä äänitetty mp3-unplugged-älppäri "Nakit in the Pocket - Live in the Unplugged". Myös Heinz-Harald -älppärille käytiin äänittämässä kitaroita ja tabuuriiniosuuksia, jotka myöhemmin mystisesti katosivat, ja "Heinz-Harald XP" jäi kokonaan ilmestymättä.

Marraskuussa 2000 kävi Hippien sivuilla kävijä numero 100 001. Tämän kunniaksi Hurjat Hipit jakoivat faneilleen tuplakultalevykkeet. Tuplakultakeikalla nähtiin myös uusi Hippirumpali Sepe "Slerpa" Leppänen (ex Salvador).

Hipit Jyrää!Kesäkuussa 2001 Kaitsu sai.

Lukaise Hurjien Hippien Jouluhaastattelu 2001 mp3 mestassa.

Tammikuussa 2002 Hurjat Hipit muuttivat kuudenteen www-kotiinsa (Latviksen, GeoCitiesin, Inetin, Kolumbuksen ja NIC:n jälkeen) osoitteeseen http://kotisivu.mtv3.fi/hipit/

Toukokuussa 2002 Hipit vetäytyivät jälleen studiolle. Mp3-singleä "Luonnollisesti korkealla/Systeemissä on vikaa" alettiin rakentaa kuin Iisakin kirkkoa. Meininkiä jykevöittämään värvättiin naisvokalisti Katja "Slerpa" Jokunen (ex jotain tähänkin olisi keksittävä). Edellisen älppärin tapaan lopulta julkaistiin keskeneräinen välimiksaus 12.9.2002, Katjan taustalaulut jäivät kuulumattomiin.

Tästäkään ei vielä opittu, vaan 6.12.2002 tavoitettiin hippilauma jälleen studiolta. Korkin äkillisesti sairastuttua tuuraavana rumpalina toim Lassi "Slerpa" Piipponen (ex jne...). Vanhaan tuttuun tyyliin äänitettiin ensin tusinan verran tuoreita hippihittejä, kunnes huomattiin ettei talteen saatu kuin yksi viisu: "Rakkaudesta Musiikkin". Tästä ei kuitenkaan täysin masennuttu, vaan siirryttiin b-suunnitelmaan: Yhtye vaati, että sillä on studiossa sidotut kädet. 1.2. 2003 ilmestyi mp3-ep "Rakkaudesta Musiikkin".

Kaikesta epäonnesta viisastumatta Hippilauma painui jälleen studiolle elokuussa 2003. Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja kuuden hittikappaleen mp3-ep "Hurmosmela" oli imuroitavissa 8.8.2003.

Keväällä 2004 huomattiin että on aika tanakoittaa meininkiä ja kitaraan värvättiin Marko "Slerpa" Sallinen (ex Supernatural band). Lue Hippien haastattelu sanomalehti Karjalaisessa 11.5.2004. Hurjien hippien kuudes mp3-älppäri "Jäniskevennys" ilmestyi toukokuussa 2004.

Jäniskevennyksen ansiosta saavuttivat Hurjien Hippien nettisivut kesäkuun viimeisenä 2004 kunnioitettavan neljännesmiljoonan kävijän rajan. Platinalevykejuhlat pidettiin bändin kesken yksityistilaisuudessa jossa Frank "Sallinen" Stillfastilla katkesi sormi ja muilla yhtyeen jäsenillä katosi illalla oma- ja seuraavana iltapäivänä itsetunto.

Onnistuneiden studiokäyntien rohkaisemana paineli Hippilauma studiolle jälleen marraskuussa 2004. mp3-älppäri "Jättiläisnaisen hyökkäys" julkaistiin heti. Tässä vaiheessa Hurjien Hippien kokoonpanoksi oli vakiintunut Frank Stillfast kitarassa, Gonzales kitarassa ja laulussa, the Corky rummuissa ja the A bassossa. Kolmannessa kitarassa useimmiten Kartsa Eno sekä tamburiinissa vaihtelevasti R&R Makkonen ja satunnaisemmin the Darwin.

Kesällä 2005 the Corkyn farmiliigakiireiden takia luisteli veräjän suulle Made "Slerpa" Leskinen (ex Supernatural band). Meininki jykevöityi entisestään.

Heinäkuussa 2006 ilmestyi kohun saattelemana mp3-älppäri "Jytäkytät". Kuuntele Hurjien Hippien haastattelu Radio Rexissä 1.6. 2006.

Hipit Jyrää!

Hurjien Hippien keikkasetti koostuu omista legendaarisista hiteistä sekä maukkaista valinnoista aikamme parhailta säveltäjiltä (Juice Leskinen, Dingo, Mana Mana, Neljä Ruusua, Tuomari Nurmio, M.A. Numminen, TikTak, Tavaramarkkinat, Noitalinna Huraa, Wolde Waldemar, Popeda...). Vaikutteita on saatu sieltä sun täältä ja kaikki tunnustetaan: AC/DC, Alivaltiosihteeri, Cult, Ted Nugent, Spinal Tap, CCR, Sex Pistols, Sleepy Sleepers, Xena, Kiss, Simo Salminen, Motörhead, Rölli, Pelle Miljoona , Jamppa Tuominen, Hurriganes, Peitsamo, Keke Rosberg, Matti Kyllönen, Matti Pellonpää, Matti Nykänen, Matti ja Teppo jne.
 


Hippi skulaa

Mitä kriitikot sanovat Hurjista Hipeistä:

Soittopuoli on hallussa ja kaverit saavat letkeän menon aikaiseksi. Eli bändi kyllä haltsaa homman, mutta jutusta jää erittäin sekava kuva. Ainakin tuon Viisi Ankkaa osaston voisi jättää pelkästään keikoille.
Jukka Junttila -Soundi 9/97

Ei paljon naurattanut.
Joose Berglund -Stupido Twins -97

...edelleen on mukana yksi huumoripala (Pyöveli).Kaverit saavat punkahtavaan suomirockiinsa mukavan driven .
Jukka Junttila -Soundi 4/98

In their language, they are BLOWEN-JOBEN
Duke! 4/98

Another spic page - piss off you drongo.
Argus Tuft 1/99

Hurjat hipit on ihan PERSEESTä!!!!!!!!!!! PS. KAIKKI HYVäN NäKöSET NAISET MAILATKAA MULLE pennanen_P@hotmail.com
Jolu maakari, kiuruvesi 4.3. 1999

Lopettakaa kun olette vielä huipulla!
niksuv@hotmail.com, Joensuun Popmuusikot r.y. 1.6.1999

se on perkele vie viimeinen kerta kun jätätte jälkenne siivoamatta. saatanan sika natsit ja pöyristyttävät pikku possut.
Jani Jalavisto 7/2000

Jos Hurjat Hipit olisi musiikillisesti yhtä omaperäinen kuin se on toimintatavoiltaan, kyseessä olisi eräs maamme merkittävimmistä yhtyeistä.
Radio Demo 11/2002

Vitun hipit, lopettakaa mainosroskanne tukotus. Ei kiinnosta, hirveet sivut ja musiikki on kauheeta skeidaa.
Tom "Proffa" Ruusuvori 6/2003

Musiikki on tökeröä stoukkimatskua ja sivut ovat tyylillisesti mauttomat ja halvat.
Tom "Proffa" Ruusuvori 6/2003

Jotkut biisithän ovat lähes hyviä, mutta laulajasta ei tuota määritelmää voi käyttää.
JiiHoo 5/2004

Asiaa. Nyt päästiin vauhtiin kunnon rokilla. Kylla tyylilajille on todellakin kunniaa tekevä kappale(kenkää). Ja ajankohtaisella riimityksella ja kannanotolla olevat riimit ovat sovitettu hyvin kokonaisuuteen. Laulajan ääni on mitä machoin tupakka Raimon klooni ja säväyttää kappaleen mukavaksi muhennokseksi. Soitto on myös hyvää kaikissa osin.
Tune 6/2004

Hurjat Hipit - Bändi, jota voit vain rakastaa tai vihata! (tai olla melko välinpitämätön)...

1900 - luku      2000 - luku

Hurjat Hipit


etusivu
############
Free Web Hosting