Hurjat Hipit

Kysy Hurjilta Hipeiltä!

Edelliset kysymykset    Lisää kysymyksiä

Hipit Jyrää!
Kysymys
Te ootte Suomen toinen Sliippy sliippers, että onnea vaan, tätä musaa tarvitaan.Missä soitatte seuraavaX. Onneksi on tää netti mistä löysin. Onnea teille.
Nyt jo fani
Me ollaan parempia kuin Sliippy sliipers koska:
- Me ollaan komeampia.
- Meillä on paremmat biisit.
- Naisille ei anneta
Gonzales
Tuosta Sliippy sliippersinä olosta käytiinkin vissiin Vahinko-festivaalin kulisseissa jonkintasoista keskustelua. Se, missä seuraavaksi jyrähtää on korkeamman eli huijarimanagereitten ja ketkupromoottoreitten käsissä.
Röde
Arvoisa fani arvostan todella mielipidettäsi, seuraava keikka on varmaan jossainpäin Tamperetta tai jotain sinnepäin. Nyt oon niin Aperita-päissäni etten oo varma. Mut keep on hönö.
Frank Stillfast
Juuri tämän minä halusinkin kuulla! Kiitos ja pyllistys.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Milloin tuutte Kiteelle keikalle ,nyt on tullut faneja rutkasti lisää,te ootte paras rokki yhtye.
Reiska
Alkais tuntumaan siltä, että tartteis varmaan kohta puoliin sit tulla. Eiku Hipit keikalle kaavaketta täyttämään.
Röde
Arvoisa Reiska; kiitokset.
Frank Stllfast
Hello. Kiteelle tullaan heti kun ehditään.Nyt on kovasti kiireitä muilla rintamilla.Seuraileppa Hippien sivuja silmä kovana,sieltä löytyy tietoa tulevista keikoista.
Made
Eikö lie vielä tämän syksyn aikana?! Karhu on rock-mesta vaikka siellä meinataankin vetää hippejä vessassa turpaan...
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
milloin teillä on keikkaa helsingissä? ja ovatko keikat k18? samperi sentään jos ovat, vielä kun en ole kultaista täysi-ikäisyyttä saavuttanut:) ja mukavaa syksyä teille kaikille ja työn iloa!
imymyy
Kiitos. Mukavaa syksyä itsellesikin. Manageriporras tietää keikoista enemmän. Se, että onko keikka k18 riippuu paikasta.
Röde
Taitaapa nuo hippien keikat keskittyä lähinnä noihin soittoruokaloihin, joissa pääsääntöisesti ikäraja on se 18. Toisaalta se on hyvä niin eipähän tarvitse Frankin istua käräjillä syytettynä haureudesta alaikäiseen, kun nuo naiset tuppaa tyrkyttämään ihtejään joka lemmon keikalla. Mutta, naisille ei anneta!
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Montako taskuneekeriä tarvitaan vaihtamaan loisteputki??
nikke
Arvoisa nikke; kysymys on visainen. Mutta koska olemme kaikki Hurjia Hippejä vastaisin kysymykseen kysymyksellä. Montako taskua on maailmassa?
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Niin missä mitä milloin ombi Hippie-keikka jossa Hippiet sheikkaa...Frankelis Stillfastiss jotain mainosteli mutta kun on vetänyt keittoa metsän siimeksessä kaksi viikkoa putkeen niin taju palailee kuin Turhapurolla...Kärmes on nyt aika vitun pihalla mutta se olbi hjuva... Vastatkaa kun kerkeette ei voi edes Frankille soittaa kun puhelimesta katos numerot kun järveen meni se.

Ääh menen takasin mettään juomaan lisää viinaa...
Kärmes kankahalla
Arvoisa Kärmes kankahalla, Hurjat Hipit Jyräyttää 12.8 Vahinko festareilla. Oli muuten kerrankin asiallista tekstiä jota kysyjä ilmoille päästeli.Siitä hyvästä saat käyttöösi määrittelemättömäksi ajaksi Frank Stillfastin kitara vahvistimen(Behringer 2krt60w stereo/99 digitaalista efectiä) jota on käytetty mm. Hurjien Hippien Jättiläisnaisen hyökkäys levyä tehdessä sekä useilla Hurjien Hippien keikoilla.Paketti lähtee osoitteeseesi 1.8.2005. Hauskoja soittohetkiä!!!
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
No miten se keikka sitten meni, mänkö penkin alla vai persiilleen? Näkykö kuuluisuuksia muita ku Makkonen?
Pasi Kullero
Arvoisa Pasi Kullero, nyt oon hönössä kun ankka en tajunnu kysymystäsi mutta voisitko toistaa kysymyksen? Mutta jos kysyt kovinta rock bändiä suomessa niin se on Hurjat Hipit kaikkine mausteineen.
Frank Stillhönö
Hipit Jyrää!
Kysymys
mikä läppä tää on?!
sussu
Se on sellanen kiva lerputin. Pyörittele sitä sormella vähän aikaa niin alkaa tuntua kivalta.
Gonzales
Näytäs vähän lähempää. Kyy-yllä se tuntuis luukkupöksyjen läppä olevan. Muistahan avata ettei turahda pöksyyn.
the Darwin
Arvoisa Sussu, tämä on semmonen että kun katot tarkemmin, näät epäselvemmin.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
vittu minkäs takia vieraskirja ei toimi!!! kyselee The A. ja sitten tiedotuasiaa:

Matti the Albert Komulainen saattaa tulla keikalle vetämään malliksi muutaman kitarasoolon.
Ari
Ööh. En tiä, olisko rättipääterroristikettutyttö tehnyt itsemurhakamikazeiskun freebookin serverille?? Se Matille suotakoon, lienee kelpo kitaristi.
R&R Makkonen
Vieraskirja ei toimi kun se on epäkunnossa.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Mitä helvettiä te siellä Hellsingissä teette, muuta kun sen keikan?
Pasi Kullero
Arvoisa Pasi Kullero, ompa sulla veikeä nimi. Hipeillä saattoi olla suuren levy-yhtiön palaveri tai sitten ei. Saatettiin juopotella ja sikaillakin vaan soittamisen lisäksi.Hakaniemen torin kauppahallista saa herkullisia gluteenittomia piirakoita.
Frank Stillfast
Kai ne juopottelee ja töhrii tissejä?!
R&R Makkonen
Itse jos olisin siellä niin töhrisin tissejä. Vaan kun en ole, niin luotan poikiin. Ja tusseihin.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
mistä voin imuroida ilmaista musiikkia jos en omista erillistä imurointiohjelmaa?
Tapio Mäntsälä
Arvoisa Tapio; etsi naisten vanhat alushousut ja vanhat Norlynin sukkahousut. Leikkaa Alushousuihin sydämen muoto, silitä kuumalla raudalla ne sileäksi,poista sukkahousuista kuminauha ja laita tilalle naru, heitä edellämainitut hommat tehtyäsi ne alushousut roskiin. Sukkahousuista saat kätevän naamion jos aiot pankin ryöstää.
Frank Stillfast
Osta levy ja tue esiintyvää artistia ;-) niin kuulemma jotkut tekevät.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Vitun Hipit!
Helvetti, teillä on muka joku *** English-sivustokin. Kukahan *** kansakoulun alaluokalla 5 kertaa luokalleen jäänyt senkin on joskus rakentanut?!? Yritin laittaa teille rakentavaa ja positiivista palautetta moisen sivuston kautta. Taitaa olla hipeillä laskut maksamatta kun ei teille millään sivistyskielellä saa viestejä tulemaan. Tämä vahvistaa mun käsitystäni Pohjois-Karjalasta, muutama fiksu ja sivistynyt poikkeus sieltä on tullut (Alangon musikaalisesti sangen lahjakkaat sisarukset, jotka tosin ovatkin älynneet muuttaa sieltä pois jo aikoja sitten). Ei sitten anneta positiivista palautetta ***. Jättiläisnainenkin tuossa vieressä on kanssani samaa mieltä. Hävetkää!! Nyt alamme kuunnella Kotiteollisuutta.
Valeri Solanas
Onneksi onnistuit sentään lähettämään rakentavaa ja positiivista palautetta suomenkielisten sivujen kautta. Onnittelut. Tule toki pistäytymään Pohjois-Karjalassa, niin voidaan oikoa käsityksiäsi ja pistetään samalla turpaan.
the Darwin
Liian pitkä kysymys, en jaksanut lukea.
Gonzales
Arvoisa Valeri Solanas; The darwin puhuu asiaa.Eikä tuo Gonzaleskaan ole väärässä.
Frank Stillfast
vedä vittu päähän!
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
kuka se maharoton kitarisri on "kaupungin talolla" elvis oli pienempi.suomen vahvin kitaristi veikkaisin
pete
Paha sanoo. En ollu ite paikalla. Veikkaisin Gonzalesia tai Frankiä tuntomerkkien perusteella. Vahvoja ovat molemmat.
the Darwin
Arvoisa Pete, Jos kyse oli Joensuun kaupungintalolta olleesta" ultimate world fucking licking kicking tour hour" aloituksesta ja Hurjat Hipit bändistä niin se kitaristi oli Frank, välillä vahva välillä heikko.
Hauskaa kesää toivottaen Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Mitenköhän se nyt on menny silleen, että olympialaisissa neekerit voittaa aina juoksun ja valkoiset ammunnan? Ei siis mitenkään rasistisesti... Muttamutta.. Kiitos, olen todella otettu cd:stänne. Oli aivan mahtava! :D Hyvät kesän jatkot.
PS. Miksi väärät numerot ei ole koskaan varattuja?
Lentävä Murmeli
Ei ole vääriä numeroita. Vääriä hetkiä enemmin ja perspektiiviharhaa. Eipä tuota jaksanut viime vuoden olympialaisissa vääntäytyä rannalta pyssyllä paukuttelua katsomaan. Juoksuja kylläkin.
the Darwin
Arvoisa Lentävä Murmeli, Jos kuuntelet Rokkimuna-biisiä takaperin, saat vastauksen kysymyksiisi.
Kesä terveisin Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
mistä pystyy imuroimaan musiikkia koneelle ja miten
tore
Hanasta ja hurjassa hurmoksessa.
the Darwin
Näiltä sivuilta vain ja ainostaan. Muu imuttelu on laitonta ja musakin on silkkaa paskaa. Eikun vaan kone täyteen Hippien ämpeekolmosia, kyllä mummukin siitä tykkää.
R&R Makkonen
Arvoisa tore; Hurjia Hippejä voit imuroida ilmaiseksi, täältä hippien kotisivujen kautta. Haluamme ihmisille ilmaista musaa ja paljon..sitä on tarjolla 7-levyn verran tossa. Paina Hi-fi nappia tai Dload musat koneelles valitsemaasi tiedostoon ja sieltä vaan tulille esim. Kesäaika biisi joka löytyykin Jäniskevennys mp3 levyltä Hauskaa ja rentoa kesää!!
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Pierettääkö?
Touko-Pouko
Arvoisa Touko-Pouko, nyt kun ajattelen tänään on pirettäny hieman enemmän kun eilen.
Frank Stillfast
Itse asiassa kyllä, tuli eilen popsittua aikamoinen kasa marinoituja valkosipulinkynsiä ja ne ovat saaneet nyt hanurin laulamaan aika lahjakkaasti. Ja se tuhnu ei sitten tuoksu millekkään ruusuvedelle. Ja vanhakansahan on todennut, että se joka pieremättä kusee niin se naimatta kuolee.
R&R Makkonen
Enempi paskattaa tällä hetkellä.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
Olisiko Elvis ollut paremman näköinen blondina??
ELÄMÄ KALLIS,DNA HALPA,ANTTI HINTTI
Tästä vois melkein antaa kuukauden parhaan kysymyksen tittelin! Hienoa! Veikkaisin, että tuskinpa olisi ollut. Elvis on elvis.
the Darwin
Tuskin.
R&R Makkonen
Frank sanoo että Elviksellä oli oikeasti vaaleanruskea tukka jonka se värjäsi kulmakarvoja/pulisonkeja/ripsejä myöten mustaksi. Joten Elvis olikin oikeasti melkeen Blondi, mutta niinkun se itse sanoi etsikää joku kuuluisa blondi rock´n roll laulaja....siksi värjään mustaksi koska vain näin voi pärjätä.
Frank Stillfast
ei,vaan sellaisena kun oli!
the Corky
Jos Elvis olisi ollut hetero, se olisi jäänyt kuorma-autohommiin.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
kumpi on parempi antti tuisku vai britney spears?
jenna
Britney on paras, mutta ei kuitenkaan niin hyvä kuin TikTak.
the Darwin
Kumpikinhan on niin syvältä, että tohon on vaikee vastata. Vastaan: Kanada.
R&R Makkonen
Arvoisa Jenna; Antti spearas.
Frank Stillfast
britney spears
the Corky
Hipit Jyrää!
Kysymys
Jees, teillä on ihan asia nimi! ;D Kuuntelen kaikkee muuta kuin regeeta, jota yleensä Hipit kuuntelee.. oonko siis vaan wannabe-hippi?
Hippi Mä Oon
Kukapa sitä nyt Riki Sorsaa jaksais kuunnella. Eikös tuo reggae ole muutenkin enempi hörhöjen kuin hippien musaa?
the Darwin
kuunteleeko hipit regeetä?minä en ainakaan kauheesti!
the Corky
Arvoisa "Hippi Mä Oon", kirjoitat meille nytkai ensimmäistä kertaa ja minä vastaan sinulle ensimmäistä kertaa.Vastaus on että kevyet tähdet elävät pitempään, tähden elinikähän riippuu massasta. Jos elinikänä pidetään niin sanottua pääsarja vaihetta, jolloin tähti tuottaa säteilyenergiaa, massaltaan keskiikokoinen tähti, kuten Aurinko/Hurjat Hipit elää noin 10 miljardia vuotta. Sen jälkeenkin tähti/Hipit säteilee varastoimaansa energiaa(internettiin)vielä pitkään. Raskaat tähdet(Elvis,Keith Moon jne..)kuolevat nopeammin koska ne säteilevät energiaa nopeammin. Meniköhän tää nyt oikelle palstalle...
Frank Stillfast
Niin, bändillä pitää olla kaksiosainen nimi, markkinamiehet ovat laskeskelleet, että se jää paremmin yleisön mieleen. Hei, reggae O.K. laului jo Riki Sorsa vuonna yks ja kaks. Ja sinä et kyllä tiedä hipeistä hevonvittujakaan.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
No niin, haluaisin olla hippi, koska ihailen heidän tyyliään ja periaatteitaan (kertokaa periaatteista lisää) ja siksi haluaisin tietää, miten hipit oikeastaan pukeutuvat, onko joku asia, joka ohjaa pukeutumista, mitä tyyliin kuuluu esmes korvikset, isot vai pienet vai ei ollenkaan, meikkiä vai ei meikkiä ja jos meikkiä, niin miten paljon, hameita vai housuja, minkälaiset kengät, iso lököttävä hattu (mistä niitä saa?) ja muuta... Vastatkaa pliis... Erittäin tärkeää... Ja voiko näin nuori, 12 vuotias, olla hippi?
Nata
No ole sitten hippi, kuka estää? Periaatteessa juodaan kaikki mitä saadaan ja välistä muittenkin kaljat. Ja se mitä ei voi syödä tai naida niin sen päälle sit kustaan. Meillä on yllämme vaatteet, kledjut ja byysat. Ja on, meillä on ISOT!
Rock 'n Roll Makkonen
Suositeltavaa on olla vähä niinku originaali eli oma staili olis hyva olla. Niinku vapaa. Ikäkysymykseen vastaus on, et hyvä olis olla kaljanostoiässa, mut harjotella voi esim iskan viinakaapista ottamalla vähän joka pullosta ja sitten vaan laittaa vettä tilalle. Banaaninkuoria emme kehota polttamaan, mutta jos väkisin haluaa, niin suurempia vahinkoja estääksemme voisin ehdottomasti kertoa, etta uunissa niita ei ainakaan kannata kuivattaa. Sama patee kärpässieniin. Niita ei kannata syoda ollenkaan. kuulemma pään pitaisi menna pyoralle, mutta käytanto kertoo " olen kuullut huhuja muodossa ", etta enemmänkin maha siitä sekoaa.
Leslie Silver
Kaikki käy.Ole niinkuin haluat.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
tietääks kukaan mistä sais tunturi super sporttiin 60cc pytyn
tunamies
No Mopo-Sportista tietty. Tai sit virittelet itse vanhasta pesukoneesta.
the Darwin
Arvoisa tunamies; saat kyseiseen malliin 60ppisen pytyn ja vastaus mieltäsi painavaan kysymykseen miksi olemme niin hyviä on---> tässä.
Frank Stillfast
ei tietoa..mulla oli super sportti aikoinaan,nyt on sitten pappatunturi!
the Corky
Kyseleppä Pärnäsen korjaamolta-molta-molta-mooolta.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Hei. Onko teillä Jouni Mömmön Pyhästä sodasta äänitettä (Jounin tai teidän versiota)? Olisin kovin kiinnostunut kuulemaan kyseisen biisin. Ja jos ei ole, olisiko teillä edes sointuja ja sanat?
Risto
Lainasin kaikki Silmienvaihtajien kasetit Otralle viitisen vuotta sitten, ja niillä jäljillä ovat.

Pyhä Sota - J. Mömmö

Terroristivaltio kiroaa taas terrorismiä
Mutta totuus tulee vihalla valheita vastaan

Pyhä sota - Ajakaa ne mereen!

Kuka kertoo, missä asuu se totuus
Onko se muka siinä kirjassa jota länsimaissa luetaan?

Pyhä sota - Ajakaa ne mereen!

Entäs naapurivaltio, ei siellä ollut sotaa
ennenkuin ne hullut tuli ja toivat sen mukanaan

Pyhä sota - Ajakaa ne mereen!

Entä sitten kun ne hullut tulee Suomeen
Ne tulee kertomaan sulle että sä olet toisen luokan ihminen

Pyhä sota - Ajakaa ne mereen! - Mereen!

näiden lisäksi oli vielä yksi säkeistö jossa mainittiin pakolaisleirit, mutten muista... Soinnut oli A ja Bb säkeistössä, kertsi C, B, A
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
mitä kirjaa jimi hendrix kantoi joka keikallaan mukana?
elmo
Kuinka perustaa Hurjat hipit orkesteri, ettei tarvitsis yksin kitaraa vingutella.
Lerssi-Leslie
Lieneekö ollut Playboyn playmates year 1965, tuskin nyt Jallu kuitenkaan.
R&R Makkonen
Arvoisa elmo Jimi Hendrix kantoi keikallaan mukana kitaraa. Se ei ollu kirjailija, ainakin minä luulen noin.
Frank Stillfast
Osasko se lukea?
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
Ihan uteliaisuudesta kysäisen. Kuinka moneen levy-yhtiöön Hipit ovat lähettäneet demoja vuosien varrella. Musa on nimittäin helvetin hyvää ja jos vastaan tulisi levy-hyllyllä niin ostaisin samointein. Nykyänhän saan Hurjat hippeilyt netistä mutta perkeleen hyvää musaa teette. Toivotan vielä pitkää matkaa eteenpäin.
Yks vanhapoika vaan joka itsekin kitaraa vaan räpläilee
Onhan noita kasetteja ja levyjä kymmenen vuoden aikana ainakin kuuteen levy-yhtiöön lähtenyt. Parista on tullut takaisin joku moniste. Joose Berglund (Stupido Twins) kirjoitti aikoinaan: "Ei paljon naurattanut". Mieluusti näkisin itsekin Hippien jytää myynnissä vaikkapa Poptori oy:n hyllyillä huoltsikoilla ja marketeissa.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
Te ootte aivan mielettömän rumia mutta te teette oiken hyvää musikkia.mä aina kuuntelen ku mä siivoon omaa huonettani. Muuten minkä ikäsiä te ootte mä oon 10.w ja täytän joulukuun 27 paiva 11.w
Laura Nisula
Muut on rumia en mä ja voisinpa olla isäsi.
R&R Makkonen
Rumia? Olikohan tämä tarkoitettu Kotiteollisuudelle? Mie oon nelkytkaks. Epäilen myös, että Makkonen saattaa olla isäsi.
Gonzales
Kyllahan tässä rupee kohta olemaan 18 vuoden rajapyykki rikottu. Muitten iästa en o varma, mut kaljaa ainakin moni saa kaupasta ostaa.
Lerssi-Leslie
Arvoisa Laura Nisula; Musiikkimme onkin suunnattu myös juuri sinunlaiselle. Ikäni on 35.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
terve mitkä ovat teidän lempivärinne esim.. vaatteissa..?
joutsen..
musta
the Corky
Arvoisa Joutsen; mulla ei ole ainakaan lempivärejä ja vaatteetkin on mitä on, mutta yleensä värit on sinisiä.
Frank Stillfast
Kyllä se taitaa olla musta ja punainen. Karjalan värit ;-)
R&R Makkonen
Kiitos muuten sulle, joutsen, kun aikoinaan pelastit Mikki Hiiren merihädästä.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
Hello! mitäa teille kuuluu? Hurjat nää teijän nettisivut! Käviskö mitenkään et tulisitte Tampereelle Pispan koulun limudiscoon 27.04.05. koska muuten siä olis sika tylsää? Oon itse siä niitä järjestämässä ja kavereiden kanssa (nekin on mun lisäks teijän suurimpia faneja) aateltiin pyytää teitä sinne jottei tunnelma kokonaan lopahtais. Pojat kyllä hankkiii teille ruuat ja juomat omaan yksityiseen pukuhuoneeseen.
Lyyti
Onkohan toi päivä ihan kohdillansa? Josko the Darwin tulis, kun luuraa muutenkin niillä kulmilla.
R&R Makkonen
Mulle käy. Limu ja disco on lähellä sydäntä, etenkin erikseen.
the Darwin
Arvoisa Lyyti. Mitenkä minä tämän sulle sanoisin. En mitenkään.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
onko kala lintu
esapekka
Arvoisa esapellamiukuu. Kala ei oo lintu.Mutta muikkukukko on syötävää.
Frank Stillfast
Riippuu kalasta. Kalasääski on, mutta kalakukko ei.
the Darwin
Kyll kalakukko on
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Tere!!! Helvetin hyvää musaa soitatte!!! saako noita julkaisuja cd-muodossa? tai ainakin parempana kuin 112 kb/s, esim 192 kb/s tasoisena... notta alkas bassotkin möyryämään...
Janne "freakhead" L
Jospa käskettäisiin ensi kerran studiolla Ärmästä soittamaan lujempaa. Ne 112 kb/s tiedostot ovat legendaarisia syksyllä 1997 C-kasettimasterilta digitoituja. Siihenaikaan ainoa mp3 enkooderi oli Frauenhoferin L3enc, jonka sharewareversiota käyttääkseen piti pyörittää tietokoneen kelloa parilla vuodella taaksepäin ja se tuotti ainoastaan noita 112kbps mp kolosia. Voisi kai nuo koettaa digitoida uudestaan vaikka 320 kbps:lle mutta todennäköisesti musiikille C-kasetilla on tässä kahdeksan vuoden aikana saattanut tapahtua jotain...
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
ei rumat kukat saa rehottaa!
WP
Huonojen kysymysten viikko. Oliko tarkoituksesi kenties kysyä miksei vai eikö? Me ollaan kyllä annettu rumienkin kukkien rehottaa ja rumien miesten suudella.
Gonzales
Arvoisa WP, tuo ei ollut kysymys vaan toteamus johon yhdyn aah.
Frank Stillfast
Antaa kaikkien kukkien kukkia, kukkia vaan!
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
mist ootte
yks hullu
Arvoisa yks hullu vastaus kysymykseesi; olemme Maa nimiseltä planeetalta, 3;s planeetta auringosta katsottuna,Suomi, osa on Woodstockista, osa Etelä-Suomesta,osa Pohjois-karjalasta ja taitaapi sateliitteina olla edustajia myös Tampereen suunnalla.
Frank Stillfast
Syvältä.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
HOMOTVITUN HOMOT!!!!!!!!!! HIPIT ON HOMOJA!!!!!!!
METAL MAN!
Mikäs tässä olikaan se kysymys?
Gonzales
Arvoisa METAL MAN, ITSE OLET.Tästä olen aikavarma.Neekerisankkeria toivotellen.
Frank Stillfast
Hipit on homoja, ne vie meidän naiset!
the Darwin
??? Tuu ens keikalle niin kustaan sua korvaan. Hipit on hurjia ja homot on homoja that's it. Metal mies voi galvanoida pyllynsä, metal up your ass, ass!
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
millaisia on hippikukat? haluan vastauksen mailiini...
virpi
Samanlaisia kuin hippitytöt. Mukavasti nupullaan.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
Onko teillä alkanut kasvamaan perskarvoja jotka roikkuvat housun lahkeista? Kannattaa varoa, ne ovat homoja! Minlla ne on ollut jo jonkin aikaa mutta sitten paljastuikin että pääsiäisenä istutin marihuanat perseeseeni ruukun sijaan! Ajattelin että mitä tehdä... otin housut pois ja sytytin karvat tuleen, kyllä tuli hyvät sauhut! Mutta alkoi tapahtumaan kauheuksia! Sieltä alkoi kasvamaan kasvimaisia hönöjä! huomasin, että ne oli vain pikkulapsia... ei siis mitään pelättävää... Kunnes pallit muuttuivat kananmuniksi ja siitä munakkaiksi! ja mikä pahinta, kun heräsin niin housujen välistä löytyi lenkki makkara O_o! Kun olin ollut tietokoneella liikaa pepusta tuli sipsejä! onko teille käynyt tälläistä? O_o
O_o
Arvoisa O o kysymyksesi on mielenkiintoinen varsinkin jos on opiskellut psykiatriaa jota allekirjoittanut on tehnyt. Vastaisin että; JIMI HENDRIX!
Frank Stillfast
Ei. Hanki elämä.
the Darwin
Tietääköhän äitisi mitä puuhastelet, saisit hävetä nulikka! Käy koulusi loppuu ja kasva ihmiseksi.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Miksei suoja KOSKAAN anna tehtäviä?
Kusa
Arvoisa arvoisa; En ymmärrä miksi se suoja ei anna koskaan tehtäviä.
Frank Stillfast
Koska suoja on vanha laiska homo.
the Darwin
SUOJAA kai väsyttää? Mistä perkeleestä minä sen voin tietää.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
SUOMEN Hippien Äideiltä: RONSKI GANGiltä uusi CD ! No niin, yli kahdenkymmenen vuoden odotus palkittiin tänään, kun Ronskin Still Shakin`CD julkaistiin. No, eihän levyllä ole kuin yksi uusi biisi, mutta kuitenkin edellisestä studiobiisistä -"Baby Baby" on tuo 21 vuotta, ja kun se vielä jäi ultraharvinaiseksi sinkuksi, niin tällä uudella Anthologyllä sekin tulee kaikkien rokkidiggareiden kuultavaksi. Kyseessä on siis mittava kokoelma Ronski & Exotic / Ronski Gangin urasta, poimintoja seitsemältä LP:ltä ja useilta singleiltä sekä uutta livemateriaalia viime vuodelta sekä tuo uusi "Someone To Call My Own" -biisi. Teppo Nättilä on haastatellut bändin jäseniä ja koonnut 20-sivuisen liitteen bändin historiasta magein kuvin, tarinaa on mm. yhteiskeikoista Kalevalan kanssa. Tällä tuplakokoelmalla on 48 ! biisiä ja ainakin kaks ja puol tuntia rokkia. Niin, et pystyttekö urallanne samaan ?
Kusa
Palataan asiaan 21 vuoden kuluttua, kun nuo tuoreimmat Hippijulkaisut on vasta viime joulukuulta.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
No terve pitkästä aikaa! Täällä Peräkylän Pentti. Mitäs teille kuuluu? Ei varmaankaan kovin hyvää, kun olette ikävöineet karvaista persettäni.. Jättiläisnaisen hyökkäys on perseessäni. Mutta ei oo pitkään kun teen emäpaskan. Ootteko maistanu paskaa? omaa tai muiden? Eilen otin sipulin pois perseestäni ja kokkasin siitä ruokaa. Syötyäni huomasin, että sipuli olikin vielä paikallaan. Outoa, ei se ole uusiutuva luonnonvara. Pian minua alkoikin kivistää jalkovälistä ja olin leikannut 20 senttiä pois. Onneksi jäljelle jäi samanmittainen, vähän pidempikin, parru.. Saarisen veli kävi etsimässä wc:stä kadonnutta munaani, mutta hän ei löytänyt sitä ja meinasi saada turpiinsa. Paiseet perseessäni ovat muuten pahenneet ja laitan niihin pepantteenia, jota Irvi Kaikkonen on määrännyt. Leikkasin pari paisetta pois ja pistin postiin. Ne saapunevat perille parissa päivässä. samalla laitoin tulemaan makunäytteen kyrvästäni, joka on maailmanmestari painonnostossa. Oi ei, huomasin juuri, että k yrvästäni kasvaa omenapuu. Ompa se kaunis, tulkaa ihmeessä katsomaan. Milloin muuten saavutte Ravintola Karhuun? Täältä Kesälahdelta on huonot kulkuyhteydet muuanne, eikä meitä missään muualla siedetäkään.. Moro sano poro.. KUN LEIKKAS KYRPÄNSÄ!
PEräkylän Pentti
Pentti ei petä. Samaa paskaa kesät talvet. Mutta hyvät pääsiäiset vaan!
the Darwin
Arvoisa Peräkylän pentti; toivon pikaista paranemista ja hauskaa kevättä. Eipä sinua näkynyt kyrpineen viimekskään Kiteen Karhun keikalla vaikka pistettiin nimesi ihan vieraslistaan mutta onhan nuo kokemukset mitä olet kirjoittanu aika kovia kenen tahansa fysiikalle ja psyykelle.Kesälahti on huippumesta by tö wei.Olet nimesi arvoinen mies. Olet nousemassa hippien fanien aateliin. Saanen antaa sinulle arvonimen kun nitä on aina tullut faneille annettua? No tuossa täten juhlallisesti nimeän sinut; Peräkylän Pentti, Hevosmies.Noin ole hyvä.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
hitti,asidee ja eemeleit;) ei retorinen kysymys ei kä kysymys ================================== ))))))))))))))))))))))))))))))) kaiki jotka taiju teke sitä mitä ite halu rulaaaaa
TeeHosCaalover
Arvoisa TeeHosCaalover...Kaikilla on omat harrastuksensa. Hauskaa kevättä toivottaen.
Frank Stillfast
Naulankantaan! Tätä olen yrittänyt kaikki nämä vuodet itsekin tuoda julki.
the Darwin
Ja se on tämäkin kaveri sitten päässyt avohoitoon, hyvä niin kevät koittaa myös latvajaakoille.
R&R Makkonen
Hipit Jyrää!
Kysymys
Diggaatteko suomalaisesta outlaw-kantrista, esim. Freud Marx Engels & Jung
Ankeri
froikkarit on ihan ok!
the Corky
Arvoisa Ankeri; Siis Froikkarit on huippumusaa ja tulee olemaan aina. Huippu hyviä Kevätkelejä toivottaen.
Frank"metsänpoika"Stillfast
Hank and his Milkmen oli ainut oikea kantribändi suomessa, levytti Poko Recordsille 1988 yhden lätyn "Piruparka pyytää maitoa". Froikkarit oli vaan kasa juoppoja, vähän niiku Hurjat Hipit.
R&R Makkonen
Ei, mutta Outlaw-iskelmästä tykätään. Niin kuin Martti Servo & Napander. Joka on parasta.
Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
Frank "Francis" Stillfast onhan tota kevättä rinnassa, kiitos kysymästä :D joo, ja alko ne runot sieltä tulee :D
mörrrrimöykky
Arvoisa mörrimöykky.Hienoa että runoja tulee. Innoittakoon meitä pöllöt ja yö;)
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Pidättekö Hard Rockista esim. Deep Purple tai Led Zeppelin?
Nevalainen
Pidän. Esim. Motörhead ja Peer Günt. Led Zeppeliinistä en juurikaan ymmärrä.
Gonzales
onhan noita tullu kuunneltua!
the Corky
Jeps.
R&R Makkonen
Arvoisa Nevalainen ainakin minä pidän Deep Purplesta ja alkuaikojen Led Zeppelinistä.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Mitä hyötyy siit on et te ootte hippei, ette te sil taval saa maailmanrauhaa vaik tuskin te sitä enää ees haluutte. te vaa polttelette kiasmalla ja hillutte, ei se oo rauhaa se on kapinaa ja paskaa mun mielest...
minä
Ai mitä hyötyy? No ainakin Kaitsu kerran sai.
Gonzales
No Corky olis kerran saanut, muttei huolinut.
R&R Makkonen
luulenpa ettei millään muullakaan tavalla sitä maailmanrauhaa saa!sotia tulee aina olemaan,niin ikävää,kun se onkin!
the Corky
Arvoisa minä; kuka polttelee ja mitä?. Vai kapinaa ja paskaa..hmm. kaikilla on oikeus mielipiteeseensä. Mitä ihmeen hippejä? osaatko lukea? Me ollaa Hurjia Hippejä. Hurjilla Hipeillä ja Hipeillä on hurja ero. KEVÄT terveisin Frank Stillfast
Ei ole kyllä tullut Kiasmalla sen enempää hilluttua kuin polteltuakaan. Kapina ja paska on molemmat tarpeellisia, aivan kuten maailmanrauhakin. Se on sitä harmoonia. Mitä tulee tuohon hyötynäkökohtaan, niin tartteeko tuota kaikesta löytää hyötyä? Mitäpä hyötyä itsellesi oli tätä meiltä kysyä, kun me kuitenkin vaan vittuillaan sulle? Sanopa se.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
 1. a) Montako kertaa päiväs harrastatta itsetyyrytystä: 
 __ en harrasta (harrastatta kuitenki!)
 _x_ monta kertaa 

 Harrastatta kuitenki!
 
 b) Montako tuntia tyäaijjasta/pv kuluu tämän
 harrastuksen paris? _3_min.
 
 2. Jos juatta niin kuinka useen:
 _x_ harvemmin ku useen 
 __ useemmin ku useen 
 _x_ useemmin ku harvoon 
 __ en muista 
 __ saateri minä tuun ja verän kaikkia turpaha!!!
 
 3. Ulukonäkö:
 __ voi kauhiaa kuinka ruma! 
 __ riihikones 
 __ nevahirviö 
 __ suasittelemmä ulukona liikkumista vaan pimees 
 __ ihan hyvä
  _x_ sika magee
 
 4. Ruumihinrakenne on:
 __ mälytöön läski 
 __ keskitysleiriltä karaannu
  _x_ seksiä tihkuva
 
 *****
 Ja sitte eiku lähettöhön vastahuksia!
 
 Lentävä Murmeli (Vastaukset R&R Makkonen)
Arvoisa Lentävä murmeli, kysymyksesi ovat kohtalaisen julmia mutta onhan kyllä vastaajatkin, joten vastataan kerran kysytään.
 1. a) Montako kertaa päiväs harrastatta
 itsetyyrytystä:
 __ en harrasta (harrastatta kuitenki!)
 __monta kertaa
  _*_ bändärit hoitelee aina tarvittaessa(olit unohtanut Rock ’n 
rollin mukana tuomat edut kysymyksestäsi,joten lisäsin tämän)

 b) Montako tuntia tyäaijjasta/pv kuluu tämän
 harrastuksen paris? 
 	0 tuntia?
 c) Monenko naisen kanssa olet Vrk;ssa?
 	10-20(Mistäs luulet Stillfast nimen tulevan,
	kitaran soitostako?)(tämänkin olit unohtanut 
	kysymyksestäsi 	joten suonet anteeksi lisäsin tämän)

 2. Jos juatta niin kuinka useen:
 __ harvemmin ku useen
 _*_ useemmin ku useen
 __ useemmin ku harvoon
 *__ en muista
 _*_ saateri minä tuun ja verän kaikkia turpaha!!!

 3. Ulukonäkö:
 __* voi kauhiaa kuinka ruma!
 __ riihikones
 __ nevahirviö
 __* suasittelemmä ulukona liikkumista vaan pimees
 __ ihan hyvä

 4. Ruumihinrakenne on:
 __ mälytöön läski
 __  keskitysleiriltä karaannu
 _*_ Huippu-urheilijan kroppa(pitihän tämä lisätä tämä vaihtoehto kun 
	olit unohtanut laittaa tämän)
 *****
Arvoisa Lentävä Murmeli kysymyksesi oli kevään hurjin kysymys, asettelu ja vaiva mitä olet nähnyt ansaitsee palkinnon, lähetä meille osoitteesi niin palkitsemme sinut Hurjat Hipit/ Hurjat Tripit cd kokoelmalla.Kokoelma on ainutlaatuinen ja se toimii avaimena vielä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin se on avain Hurjien Hippien maailmaan joka on maukas, rouhea, puoleensa vetävä, hikinen,tihkuu seksiä ja kiinteitä vartaloita sekä jyriseviä kitaroita, atomipommi bassottelua ja rummutusta.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Kuka soittaa teillä ja mitä soitinta?
miia
Mä veivaan tuolla rytmi- ja lantionvatkaus puolella.
R&R Makkonen
Arvoisa miia; Meilläkö?Sitä en sano, mutta Hurjissa Hipeissä soitan ainakin minä kitaraa ja suutani ja ovikelloo ja mieltäsi varmasti askarruttavaan kysymykseen onko meillä isot niin vastaan että on.
Frank Stillfast
gonsales:gtr,vocals.frank stillfast:guitar.the A:bass,vocals.the corky.drums
the Corky
Hipit Jyrää!
Kysymys
Millon on seuraava keikka, saako päissään tulla?
epätietoinen
Ei tietoo ja päissäänhän sitä ollaan itsekkin, keikalla siis.
R&R Makkonen
Arvoisa epätietoinen; Seuraava keikkako? Ei hajua. Päissään? Joo suotavaa jollei pakollista.
Frank Stillfast
Saa tulla vaikka ilman päätä.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
ootteko kovia tappelemmaan?
homo erno
Ei niin kovia kuin nussimaan.
the Darwin
Paskat. Mutta kovia ollaan juoksemaan karkuun.
R&R Makkonen
Arvoisa homo erno; Olet rohkea mies kun ihan omalla nimellä kirjoitat, samoin vielä seksuaalisen suuntauksesikin kaikille paljastaen. Mutta kun kerran kysytään ja ihan omalla nimellä ja seksuaallisella suuntauksella valotetaan ja annetaan pontta kysymykselle niin ainakin allekirjoittanut on sitä mieltä että kun kuu ja maa on oikeassa suhteessa vastavalmistuneeseen pizzaan ja keliakia loistaa poissa- olollaan ja edessäsi on kylmää kaljaa 1litran tuoppi ja janottaa, niin kyllä sitä on varmasti kova jano ja voi olla myös nälkä. Sitten Jimi Hendrix laskeutuu (tapansa mukaan)ufolla(Elvis ratissa)Hurjien Hippien Bändi kämpille.Niin voi helevata!!Siinä kuule on perkule kohillaan kuka lukee uusimman korkeajännityksen ja kuka ei!! ja paljon on kello?Pitääkö? No kyllä tottakai pitää!!!.. ja onhan sitä vaikka mitä vaikka Hurjien Hippien uusin Työmies biisi tai Mette Mannonen biisi.Kaipa tämä kelvannee asialliselle kysymykselle asiallinen vastaus. Ole hyvä tuosta noin.8 pistettä itelleni ja terveisiä itelleni kanssa.
Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
No heei taas! mitäs kuuluu? Frank Stillfast: sulla on vaan Jimi mielessä.hehe.Tänään ei jaksa enempää runoilla..
mörrimöykkyyy
ei täs kummasia..fränkillähän on aina jimi mielessä!
the Corky
Mikäs se on Mörrimöykyllä mielessä? Frank, Makkonen, The A, Gonzales vai the Corky? Mitäpä sitä aina runoilemaan, luova tauko tekee joskus hyvää. Vedä vaikka jazztupakka, josko se siitä se muusa taasen ilmestyisi?
R&R Makkonen
Arvoisa mörrimöykky mulle kuuluu hyvää. Jimi mielessä? Ei kun selässä tatuoituna.Mites on mörrimöykyllä itsellä mennyt?Joko kevättä rinnassa?Hauskaa kevättä toivoen.
Frank"Francis"Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
Saatanan hipit! mitä teidän periaatteisiin kuuluu? Mikä on hippien historia? Emtä hippien pukeutuminen? VASTATKAA!
Mie
tähän kysymykseen sama vastaus kuin jo monennen tuhannen kerran,eli PEACE&LOVE!
the Corky
Vitun homo! Periaatteena on kolme V:tä. Vapaus, viina ja vittu. Historia: Syntymä, maximum sekolation still going strong... Pukeutuminen on viimepäivinä ollut lähinnä pilkkihaalari, on niin pirun kylmä ollut fillaroida. VASTASIN, dorka!
R&R Makkonen
nyt on arvoisalla mie;llä mennyt väärälle sivulle kysymys emme ole Saatanan Hipit, vaan Hurjat Hipit, H-niinkuin ho-..eiku hyvä. Mutta saatan vastata silti arvoisan mien kysymyksiin. Meidän periaatteet on selkeät soitetaan.Juodaan. Soitetaan.Sekselöidään ja sekoillaan. Historiasta voin sanoa että perinteet on vahvat ja sen että kun joku bändi ilmoitti eilisen22.2 Karjalaisessa toimittaja Konosen suulla että kyseinen bändi on äänittänyt enenkuulumatonta Mömmöä(Kesäaika)on Kononen väärässä, Hurjat Hipit teki biisistä Kesäaika version jo vuosi sitten Jäniskevennys mp3 levylle. Pukeutumisessa meillon yhtenäinen linja toinen lahje on piempi kuin toinen. Syykin on selvä mutta jätän sen tässä sanomatta. Näin näkee asiat Frank Stillfast
Hipit Jyrää!
Kysymys
mistä päin hurjat hipit on? kaupunki siis? tuota keikkaa aattelin että ette varmaan helsingistä ouluun jaksa keikalle tulla
hippi
Joensuusta ollaan, enimmäkseen. Keikalle kyllä jaksetaan, keikka-asioissa kannattaa lähestyä Frank Stillfastia osoitteeseen makes69@hotmail.com.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
Saatanan hipit! mitä teidän periaatteisiin kuuluu? Mikä on hippien historia? Emtä hippien pukeutuminen? VASTATKAA!
Mie
Meikäläisen periaatteet:
1. Älä hosu.
2. Ei saa puhua rumia ruoka suussa.
Gonzales
Hipit Jyrää!
Kysymys
systeemissä on vikaa jos ette tule kotkaan keikalle, yellowstone rokkaa!!!
rocker
Asiaa. Veikkaan että the D ei ole vielä töhrinyt kotkanruusun etuvarustusta nimmarillansa.
R&R Makkonen
Arvoisa rocker. Tullaan heti kun ollaan saatu silmänkeltaiset valkaistuu. Kotka on Hurjien Hippien yksi lempikaupungeista.
Frank Stillfast
Voipi olla, että systeemissä on vikaa vaikka Kotkaan tultaisiinkin. Voipi olla että ei. Ainakaan meissä ei.
the Darwin
Hipit Jyrää!
Kysymys
Hei. Kuulin että teillä olisi tietoa siitä, onko Jouni Mömmön biisejä vielä julkaisematta kun Riemu julkaisi nyt Silmienvaihtajien Kesäaika -demon. Eli onko niitä? Kiitos jos osaatte vastata.
Risto
Tuon Kesäajan lisäksi on Hipit soitellut Jounin kappaletta Pyhä sota. Muita julkaisemattomia ei taida olla.
Gonzales

Edelliset kysymykset    Lisää kysymyksiä

Hipit Jyrää!


Hurjat Hipit


etusivu ############
Free Web Hosting